Trisorii din Max Payne 3 sunt exilati pe servere separate

, 13 Iun, 15:12

max payne 3 multiplayer

Rockstar Games a dezvaluit o noua strategie pentru a inlatura trisorii din meciurile de multiplayer ale jocului. In loc sa le blocheze accesul complet la modul multiplayer, cum prefera toti producatorii de jocuri sa faca, studioul a apelat la o idee cel putin interesanta.

Toti trisorii care si-au modificat salvarile din joc, sau au gasit diverse hack-uri pentru a deveni invincibili, pentru a beneficia de adrenalina nelimitata sau pentru a face scoruri mai mari in meciuri fara sa urmeze regulile impuse de modurile de joc vor fi „exilati” pe alte servere. Aici vor avea de a face numai cu jucatori care triseaza si probabil vor intelege cum se simt ceilalti parteneri de pe server cand ei folosesc diversele hack-uri.

Dupa o vreme acestia vor fi primiti inapoi pe serverele normale, insa o a doua abatere va rezulta intr-un ban permanent si irevocabil din modul online al jocului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail