Trials: Evolution vine pe PC

Trials: Evolution vine pe PC

Trials Evolution, unul dintre cele mai bune jocuri descarcabile ale acestei primaveri, va imbratisa in curand si PC-urile. Ubisoft si al sau studio RedLynx au anuntat ca un Trials: Evolution Gold Edition este in productie si va ajunge in mainile jucatorilor in 2013.

Nu este prima data cand vedem un joc Trials pe PC, intrucat seria isi are originile pe aceasta platforma. Ultimul titlu Trials care a fost lansat pe PC-uri a fost insa Trials 2 SE in 2008, urmatoarele doua jocuri, Trials HD si Evolution, fiind lansate exclusiv pe Xbox Live Arcade. Acest Gold Edition nu va include doar continutul pe care l-am gasit in Evolution, ci va oferi acces si la tot ce am avut la dispozitie in cadrul Trials HD. In total vor fi aproximativ 120 de trasee, iar functiile de creare a nivelurilor si multiplayer-ul online va fi pastrate si in aceasta versiune.

Daca aveti deja Trials: Evolution pe Xbox 360 si doriti continut nou pentru acesta, va trebui sa asteptati inca putin, pentru ca DLC-ul Origin of Pain va fi lansat „in aceasta toamna”. Acesta va aduce 36 de noi trasee, noi obiecte pentru realizarea de niveluri si o premiera pentru serie: o bicicleta BMX. Momentan nu stim daca Origin of Pain va fi inclus in Gold Edition.