Trecerea de la iPhone la Galaxy S III nu a fost niciodata mai usoara…

Trecerea de la iPhone la Galaxy S III nu a fost niciodata mai usoara...

De la iPhone la Samsung Galaxy SIII

Din seria razboiului mai mult sau mai putin rece dus intre Apple si Samsung sau mai precis intre iPhone si Galaxy, va prezentam un nou as din maneca producatorului coreean.

Samsung a incheiat un acord cu dezvoltatorul Media Mushroom, prin care toti posesorii de smartphone-uri Galaxy vor beneficia gratuit de aplicatia Easy Phone Sync, impreuna cu software-ul pentru Mac sau PC.

Cu alte cuvinte, toti cei care vor sa faca trecerea din tabara iPhone catre familia Galaxy vor avea la indemana cel mai simplu si sigur mod cu putinta, fara sa piarda continut media din iTunes sau informatii personale, precum agenda, mesajele, pozele sau clipurile filmate.

Conform pocket-lint.com, setarea aplicatiei nu dureaza mai mult de cinci minute, dupa care orice fost utilizator de iOS se va putea bucura de experienta Android pe noul sau smartphone, fie el si noul Galaxy SIII prin simpla sincronizare a iTunes-ului.

Pentru cei interesati, aplicatia Easy Phone Sync este disponibila in Google Play, iar software-ul pentru PC sau Mac poate fi descarcat de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: