Traficantii de droguri aleg Xbox

Traficantii de droguri aleg Xbox
13:26 14.06.2012

Cocaina in Xbox

Cine nu iubeste consolele? Cui nu-i place sa „rupa” controller-ul si sa nu doarma noptile stand „calare” pe un joc nou, abia aparut? Cunoastem aceasta senzatie, iar de aici ia nastere de cele mai multe ori si dragostea pentru consola, fie ca vorbim de PS2, PS3, Xbox 360 sau Wii.

Cu toate acestea, se pare ca mai nou traficantii de droguri au dezvoltat o afinitate pentru Xbox, spre dezamagirea concurentei. Mai exact, un jamaican a vrut sa treaca granita cu un Xbox plin cu 11 kg de cocaina… Conform ubergizmo.com, tipul a trecut initial cu o servieta si un laptop, iar ulterior s-a intors si dupa coletul care continea Xbox-ul „modat”. Nu mica le-a fost mirarea autoritatilor ca in momentul in care au scanat jucaria sa gaseasca inauntru o intreaga „partie de schi” plina de „zapada”.

Ulterior, posesorul Xbox-ului a marturisit ca urma sa primeasca 5 milioane de dolari daca si-ar fi indeplinit misiunea, dar asa va fi nevoit sa-si continue aventura dupa gratii, mai mult ca sigur fara nici un accesoriu de gaming. Oricum, daca analizam situatia, trebuie sa apreciem ingeniozitatea carausului. Totusi, am fi curiosi sa aflam daca alegerea consolei a fost determinata de dimensiunile acesteia fata de cele ale concurentei sau omul chiar si-a sacrificat propriul Xbox. 🙂

loading...