Totul e stabilit acum: Tim Cook a anuntat The New iPad

, 07 Mar, 20:44

apple-ipad-3-ipad-hd-liveblog-2929

Pentru ca toata lumea se astepta la un iPad 3, in cadrul evenimentului din San Francisco, CEO-ul Tim Cook a iesit pe scena si a confirmat aparitia unei noi generatii a popularului dispozitiv.

Printre noutati, se numara un nou ecran cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. Va fi disponibil incepand cu 16 martie (in Romania din 23 martie), cu un panou a carui saturatie de culoare va fi cu 44% mai mare decat in cazul iPad 2. Va integra un nou SoC intitulat A5X quad core, o schimbare majora fata de dual core-ul din iPad 2. Va suporta voice-to-text din engleza americana, engleza britanica, japoneza, germana si franceza.

Lansare New ipad romania

Pe partea de comunicatii, va fi compatibil cu tehnologia 4G LTE cu o rata maxima de transfer de 21 Mbps HSPA+, 42 Mbps DC-HSDPA si 73 Mbps LTE. Va integra si functia de mobile hotspot, daca operatorul o va permite.

Camera din spate va avea 5 megapixeli, va filma Full HD si va avea un senzor BSI. Va avea aceeasi autonomie de 10 ore in mod normal de utilizare si de 9 ore cand veti profita de avantajele tehnologiei 4G.

Grosimea va fi de 9,4 mm si greutatea va fi de 635 grame.

Preturile sunt aceleasi ca in cazul iPad 2: 499, 599, 699 dolari pentru versiunile WiFi, 629$, 729$, 829$ pentru versiunile cu 4G. Va fi disponibil inca din prima zi de lansare atat pe alb, cat si pe negru.

Nu avem inca un alt nume, dar vom actualiza aceasta stire cand il vom afla. Daca nu, va ramane in istorie ca iPad al treilea.

apple-ipad-3-ipad-hd-liveblog-2958

apple-ipad-3-ipad-hd-liveblog-2946

iPad Commercial

New iPad

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

„…un nou SoC intitulat A5X quad core, o schimbare majora fata de dual core-ul din iPad 2.:
Ambiguu: procesorul nu e quad-core, GPU-ul e quad-core. See the difference?;) (de la un cunoscator / iubitor de Apple vrem mai multa atentie la detalii!)

Noul ipad nu are un procesor quad-core. Este dual core dar cu GPU quad-core. Este o mare diferenta intre SoC quad-core si doar GPU quad-core.

Alexandru Rizea

Afirmatia este corecta, doar ca face referire la GPU. iPad 2 avea un GPU dual core PowerVR SGX 543MP2 si noul iPad 3 are un GPU quad core. Ambigua o fi, cu toate ca nu intelege de ce, dar cu siguranta nu este gresita.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail