Totul e stabilit acum: Tim Cook a anuntat The New iPad

Totul e stabilit acum: Tim Cook a anuntat The New iPad

apple-ipad-3-ipad-hd-liveblog-2929

Pentru ca toata lumea se astepta la un iPad 3, in cadrul evenimentului din San Francisco, CEO-ul Tim Cook a iesit pe scena si a confirmat aparitia unei noi generatii a popularului dispozitiv.

Printre noutati, se numara un nou ecran cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. Va fi disponibil incepand cu 16 martie (in Romania din 23 martie), cu un panou a carui saturatie de culoare va fi cu 44% mai mare decat in cazul iPad 2. Va integra un nou SoC intitulat A5X quad core, o schimbare majora fata de dual core-ul din iPad 2. Va suporta voice-to-text din engleza americana, engleza britanica, japoneza, germana si franceza.

Lansare New ipad romania

Pe partea de comunicatii, va fi compatibil cu tehnologia 4G LTE cu o rata maxima de transfer de 21 Mbps HSPA+, 42 Mbps DC-HSDPA si 73 Mbps LTE. Va integra si functia de mobile hotspot, daca operatorul o va permite.

Camera din spate va avea 5 megapixeli, va filma Full HD si va avea un senzor BSI. Va avea aceeasi autonomie de 10 ore in mod normal de utilizare si de 9 ore cand veti profita de avantajele tehnologiei 4G.

Grosimea va fi de 9,4 mm si greutatea va fi de 635 grame.

Preturile sunt aceleasi ca in cazul iPad 2: 499, 599, 699 dolari pentru versiunile WiFi, 629$, 729$, 829$ pentru versiunile cu 4G. Va fi disponibil inca din prima zi de lansare atat pe alb, cat si pe negru.

Nu avem inca un alt nume, dar vom actualiza aceasta stire cand il vom afla. Daca nu, va ramane in istorie ca iPad al treilea.

apple-ipad-3-ipad-hd-liveblog-2958

apple-ipad-3-ipad-hd-liveblog-2946

iPad Commercial

New iPad
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: