Total War: Rome II, anuntat oficial

, 04 Iul, 14:44

Unul din cele mai aclamate jocuri din seria Total War, Rome, a primit in sfarsit o continuare. SEGA si Creative Assembly au anuntat dezvoltarea noului Total War: Rome II, care pare sa fi fost dezvoltat in paralel cu Shogun II de anul trecut, avand in vedere cat de departe in dezvoltare se afla in acest moment.

Jocul va fi lansat anul viitor exclusiv pentru PC-uri si va aduce jucatorii inapoi in controlul celebrului Imperiu Roman. Echipa Creative Assembly ne promite cel mai bun joc de strategie turn based, combinat cu cele mai bune si mai cinematice secvente de razboi in timp real. Pe langa aceste doua componente, vor fi incluse si decizii politice, care vor afecta modul in care jocul se va desfasura.

Odata cu acest anunt, am primit si un trailer live-action, care aduce aminte de diversele seriale aparute in ultima vreme precum The Tudors, Spartacus sau The Borgias.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail