Toshiba Storage trece la producerea SSD-urilor pe 19nm

Toshiba Storage trece la producerea SSD-urilor pe 19nm
Victor Rizescu
Victor Rizescu
16:20 05.06.2012

Toshiba-THNSNF-SSD

Toshiba Storage Products a anuntat noile SSD-uri THNSNF, primele din lume construite pe tehnologia de 19nm, care aduce imbunatatiri considerabile in performanta si in consumul de energie. 

Anul 2012 marcheaza 25 de ani de lucru si implicare Toshiba in domeniul memoriilor NAND, iar noua serie THNSNF vine drept o confirmare a succesului inregistrat in toti acesti ani. Datorita dimensiunilor reduse, noile medii de stocare vor putea fi utilizate intr-o gama variata de dispozitive precum: ultrabook-uri, notebook-uri, computere all-in-one, sisteme brand si dispozitive de stocare externa atat pentru utilizatorii obisnuiti cat si in sfera industriala.

Conform engadget.com, noile SSD-uri Toshiba THNSNF vor utiliza tehnologia „togle MLC” (multi-level cell) NAND Flash care se traduce in viteze sporite si vor fi disponibile in modele de 64, 128, 256 si 512 GB. De asemenea oricare din cele patru vor putea fi achizitionate in trei variante de dimensiuni: inaltime de 9,5mm, 7 mm si mSATA, toate fiind conectate prin interfata SATA 6Gbps.

Pe langa performanta si dimensiuni, un factor extrem de important este si consumul de doar 0,1W obtinut cu ajutorul functiei de Advanced Power Management. Productia noilor SSD-uri va incepe in luna august si ne asteptam ca pana la sfarsitul acestui an sa vedem macar cateva device-uri mobile echipate cu astfel de medii de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: