Ten One Design Blue Tiger – stylus pentru iPad cu senzor de presiune

Ten One Design Blue Tiger - stylus pentru iPad cu senzor de presiune

pd_bluetiger_preview

Am vazut multe stylus-uri compatibile cu iDevice-uri, indiferent daca vorbim de iPad sau iPhone, totusi, Blue Tiger, creat de baietii de la Ten One Design, un produs original cu o functie asemanatoare.

Este considerat primul stylus sensibil la presiune. Blue Tiger foloseste de fapt o conexiune Bluetooth 4.0 pentru a comunica cu iDevice-ul. Ca tehnologie, momentan Bluetooth 4.0 este prezenta doar in noul iPad si iPhone 4S.

Magia unui stylus sensibil la presiune este ca, in cazul desenelor, liniile pe care le trasati pot fi mai groase sau mai subtiri, iar culorile pot fi mai sterse sau mai pronuntate. Noul standard Bluetooth 4.0 permite interactiunea fara pairing, iar noul profil pentru un consum redus de energie se traduce prin faptul ca stylusul poate functiona fara probleme timp de mai multe luni sau chiar un an pe o singura incarcare.

Ca functii suplimentare, Ten One Design Blue Tiger integreaza un led a carui culoare se schimba pentru a reflecta culoarea pe care ati ales-o pe iPad. Prin faptul ca foloseste un protocol separat de interactiune, in momentul in care folositi stylusul nu trebuie sa va facei griji daca va sprijiniti mana pe iPad cand lucrati pentru ca nu mai e sensibill la atingerea umana. Aflat in ultimele stadii de aprobare de la FCC, desi mai poate suferi cateva schimbari daca va fi cazul, aparatul pare sa fie intr-o forma comerciala.

Daca sunteti pe o lista de dezvolvatori interesati de acest gadget, aveti toate sansele sa il primiti inainte de restul lumii. Pentru a descarca SDK-ul acestui stylus trebuie sa accesati website-ul producatorului.

Blue Tiger