Team Fortress 2 primeste un nou mod de joc

Team Fortress 2 primeste un nou mod de joc

Studioul Valve este cunoscut pentru pionieratul in distributia digitala de jocuri pentru PC, iar mai nou pentru calea pe care a ales-o pentru Team Fortress 2. Lansat initial la sfarsitul lui 2007, jocul a suferit multiple transformari si a primit foarte mult continut gratuit de-a lungul timpului. Ei bine, la aproape cinci ani de la lansare acest shooter inca evolueaza, de data aceasta cu un nou mod de joc: Mann vs. Machine.

Compania pare sa fi planuit acest update inca din 2010, insa abia acum a dezvaluit faptul ca Team Fortress 2 primeste un mod de joc asemanator cu „Horde Mode” din shooterele mai  noi. Pentru prima data membrii echipelor RED si BLU se vor alia impotriva unei factiuni complet noi: robotii. Acestia vor trebui sa fie eliminati in valuri, iar jucatorii vor putea sa isi upgradeze echipamentul dupa fiecare astfel de runda. Mann vs. Machine a fost descoperit de fani in urma cu doar cateva zile, dupa ce au pus cap la cap mai multe indicii lasate in diverse trailere sau zone secrete ale jocului de cei de la Valve.

Noul mod de joc va fi disponibil incepand cu data de 15 august, iar anuntul sau a venit cu un trailer nou-nout, realizat cu ajutorul Source Filmmaker.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: