Tabletele din familia Archos G9 primesc astazi upgrade Android 4.0

Tabletele din familia Archos G9 primesc astazi upgrade Android 4.0

Archos g9

Incercand sa impresioneze si, in acelasi timp, sa mai castige ceva clienti, Archos incepe de azi livrarea „over the air” a Ice Cream Sandwich posesorilor de tablete din seria G9, la nivel global.

Altfel, stim bine ca avem podul plin de promisiuni legate de Android 4.0 pe diverse aparate in viitorul apropiat, insa mult prea putine companii au reusit sa isi duca la implinire aceasta promisiune.

Cu Archos, indiferent ca vorbim de modelele 80, 101, 109 sau de orice alte iteratii ale acestui concept, toate vor beneficia incepand de azi de avantajele versiunii ICS de Android.

Desi Archos nu s-a obosit sa personalizeze experienta Android oferita de Google, cum de altfel cei mai multi dintre noi preferam sa nu se intample, a laudat deja cateva functii noi care vin odata cu versiunea Android 4.0. Posibilitatea de a crea directoare pe ecranul principal, posibilitatea de modifica aplicatiile implicite din bara, un nou sistem de multitasking, widget-uri redimensionabile plus noua aplicatie ,,People”, toate acestea sunt doar cateva detalii pentru care merita sa treceti la ICS daca va numarati printre norocosii posesori de tablete Archos G9.

Chiar daca numarul tabletelor si smartphone-urilor cu ICS este incredibil de mic, este imbucurator sa vezi ca Android 4.0 incepe sa isi faca simtita prezenta, nu?

Citește și: