Studiu Nielsen: Ce au facut americanii in 2011?

Studiu Nielsen: Ce au facut americanii in 2011?

nielsens-2011

Daca tot s-a incheiat de putin timp 2011, e placut sa vezi ca intreaga activitate de pe un an de zile poate fi rezumata in niste cifre de studiu. Nielsen, una dintre cele mai prestigioase companii din domeniu, s-a ocupat de punerea la un loc a informatiilor de mai sus pentru a intocmi un studiu american.

Cel putin un televizor se afla in casele a 290 de milioane de utilizatori, in timp ce telefoanele mobile sunt detinute de 232 milioane de americani cu varsta de peste 13 ani.

Peste 211 milioane de conexiuni la internet sunt regasite in camine, insitutii sau companii. Pe langa consumatorii de televiziune in formatul clasic, 143 milioane de utilizatorii folosesc conexiunea la internet pentru a vedea continut de la TV.

Legat de utilizatorii de telefonie mobila in SUA, Nielsen a afirmat ca 43% sunt smartphone-uri, dintre care 43% sunt detinute de terminalele cu Android, 28% dintre terminale au iOS si 18% au Blackberry.

In Romania, 8 si ceva% dintre utilizatorii de telefoane detin unul inteligent. Cum vi se pare? La nivel global, probabil va amintiti, s-a ajuns la 10%.

Pentru mai multe detalii legate de acest studiu puteti accesa blogul Nielsen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: