Stream TV lanseaza tehnologia 3D fara ochelari

Stream TV lanseaza tehnologia 3D fara ochelari
Victor Rizescu
Victor Rizescu
12:59 24.07.2012

Stim cu totii limitele actualei tehnologii 3D, mai ales cand vorbim de ochelarii activi si unghiurile de vizibiliate. Aparent, solutia consta in dezvoltarea tehnologiei autostereoscopica care sa elimine intrebuintarea ochelarilor, dar din pacate si aceasta sufera de pe urma unghiurilor de vizualizare.

streamtv ultra-d

Cei de la Stream TV promit ca noua lor tehnologie Ultra-D rezolva o buna parte din probleme si ca ne vom putea convinge pe parcursul acestei veri cand o vor lansa in puburile si barurile din America. Dupa cum noteaza si pocket-lint.com, compania doreste sa popularizeze noua tehnologie la nivel global, prin lansarea mai multor dispozitive compatibile Ultra-D. Printre acestea se numara un televizor autostereoscopic de 42 de inci si un smartphone cu diagonala de 5 inci, ambele urmad sa redea continut 3D fara ajutorul ochelarilor.

Ramane sa vedem in ce masura va reusi Stream TV sa implementeze noul standard 3D si mai ales in cat timp ne vom putea bucura de beneficiile sale si pe meleagurile noastre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: