StickNFind recupereaza obiectele pierdute

StickNFind recupereaza obiectele pierdute

Daca ti se intampla sa-ti ratacesti mereu cheile de la casa, portofelul sau cheia de la masina, StickNFind te poate ajuta sa le gasesti fara prea mari dureri de cap.

StickNFind

Conceptul integreaza o serie de stickere bluetooth care impreuna cu o aplicatie de mobil vor pune capat definitiv ratacirilor accidentale a obiectelor personale. Cum asa? Foarte simplu, nu trebuie decat sa iti lipesti un asemenea sticker in portofel sau pe brelocul de la chei. Ulterior vei putea identifica aria in care a fost uitat acel obiect cu ajutorul aplicatiei care citeste semnalul bluetooth.

Fiecare dispozitiv StickNFind vine cu o baterie ce poate fi inlocuita, dar care ii ofera o autonomie de aproximativ un an de zile la o utilizare de aproximativ 30 de minute pe zi. Gadget-ul este momentan in faza de proiect, iar initiatorii cauta sustinere in randul utilizatorilor prin intermediul site-ului Indiegogo.

StickNFind Baterie

Oricine isi doreste un asemenea dispozitiv poate sa contribuie la dezvoltarea sa prin donatii de cate 35 de dolari in schimbul carora vor primi doua stickere imediat dupa lansarea acestora pe piata.

Chiar daca StickNFind nu reuseste sa indice exact pozitia, ci doar zona in care a fost ratacit un obiect, trebuie sa recunoastem ca atunci cand traim cu impresia ca ne-am pierdut portofelul am da orice macar pentru o sugestie salvatoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: