Steam are aplicatie de mobile, momentan in Closed Beta

, 30 Ian, 11:17

Steam, serviciul de distributie digitala de jocuri pentru PC si Mac are acum o versiune pentru telefoanele mobile. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android si poate facilita accesul la majoritatea functiilor din versiunea pentru computere.

Din pacate, aceasta este inca intr-un stadiu nefinisat, asa ca Valve accepta inscrieri pentru o sesiune de Closed Beta. Oricine descarca aplicatia de pe AppStore, respectiv Android Market si incearca sa isi acceseze contul de Steam, intra pe lista doritorilor de a participa la testarea acesteia. Odata acceptat, utilizatorul are acces la lista de prieteni de pe Steam, la lista cu cele mai noi oferte disponibile, intregul catalog de jocuri disponibile pe acest serviciu, dar si la feed-uri de stiri. Evident, nu pot fi rulate jocuri prin intermediul aplicatiei Steam, insa cumpararea de noi titluri este mult mai usoara acum pentru cei care nu vor sa rateze oferte speciale si nu au un computer prin preajma.

Foarte interesanta este abordarea celor de la Valve din punctul de vedere al interfetei, care seamana foarte mult cu ceea ce a facut Facebook in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru mobile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail