StarCraft II: Heart of the Swarm este 99% gata

StarCraft II: Heart of the Swarm este 99% gata

Intr-un interviu pentru Kotaku, Dustin Browder, lead designer pentru StarCraft II: Heart of the Swarm, a declarat ca jocul este in proportie de 99% gata. Din pacate insa, nu exista inca un plan pentru lansarea acestui titlu, intrucat… ultimul procent este cel mai greu de terminat.

Este vorba evident de procesul de slefuire al tuturor elementelor din joc, fie ca vorbim despre balansul trupelor, finisarea graficii sau a efectelor sonore. In acest moment atat modul Single Player cat si Multiplayer au tot continutul pregatit, insa data de lansare nu poate fi inca stabilita. Aparent Browder este optimist in ceea ce priveste finalizarea proiectului sugerand ca totul sta in modul in care toate elementele din joc se imbina. Daca peste o saptamana toata echipa este de acord ca jocul este gata de lansare dupa o sesiune prelungita de joc, acesta ar putea veni foarte curand, daca apar mici probleme care trebuie reparate, cu siguranta jocul va fi lansat ceva mai tarziu.

Blizzard nu a oferit pana in prezent o data sau o perioada pentru momentul aparitiei lui StarCraft II: Heart of the Swarm, insa in momentul in care vom afla cand vom putea pune mana pe acest joc, cu siguranta va fi 100% gata.