Specificatiile Lumix GH3 surprinse intr-un clip oficial

Specificatiile Lumix GH3 surprinse intr-un clip oficial

Intr-o perioada in care speculatiile legate de noi gadgeturi sunt pastrate din ce in ce mai greu, specificatiile noului  Lumix GH3 au fost scapate pe internet chiar de Panasonic intr-un clip pe YouTube. Clipul original a fost sters, insa nu inainte insa de a fi copiat in multiple exemplare.
panasonic-lumix-gh3-video

Aparatul mirrorless GH3 era vehiculat de cateva saptamani, si tocmai a fost detaliat din greseala de un clip pe canalul oficial de YouTube al Panasonic. Noua camera foto va fi anuntata oficial, cel mai probabil, zilele urmatoare in cadrul Photokina.

Chiar daca filmul integrat mai jos a fost creat pentru a exemplifica rezultatele camerei, printre cadre sunt detaliate si o mare parte din specificatiile tehnice ale GH3. Senzorul folosit are 16 megapixeli, iar procesorul responsabil de viteza camerei este un Venus Engine imbunatatit realizat in-house. Carcasa din aliaj de magneziu este rezistenta la praf si stropi de apa. Camera filmeaza la o rezolutie de pana la 1080p cu bit rate de maxim 72 Mbps si o viteza de maxim 60 cadre pe secunda. Nu se mentioneaza insa daca vorbim de 1080/60p sau 720/60p. Ecranul de preview este de tip flip-out, similar cu cel din versiunea anterioara a camerei – GH2. Obiectivul implicit pare a fi 12-35mm f/2.8  in defavoarea 14-42mm sau 14-140mm ca in cazul generatiilor precedente de aparate fara oglinda de la Lumix.

In cateva zile vom avea si pretul de comercializare impreuna cu specificatiile complete. Pana atunci insa, vizionare placuta.

Citește și: