Cine vrea un telefon de urgenta cu autonomie de… 15 ani?

Cine vrea un telefon de urgenta cu autonomie de… 15 ani?
18:04 12.01.2012

Am venit cu o multime de noutati de la “marele” eveniment Consumer Electronics Show 2012, iar acum va prezentam ceea ce s-ar numi o “grozavie”, expusa zilele acestea la targul de la Las Vegas.

SpareOne, pal power, Spare OneSpareOne este singurul telefon mobil din lume care functioneaza cu o singura baterie AA, asigurand o linie de comunicare  constanta, chiar si in lipsa electricitatii. Bine, exista si posibilitatea re-programarii anumitor numere de telefon, astfel incat sa existe un acces preferential la acestea, dar aici nu se spune neaparat ceva nou.

Dar sa luam urmatoarea situatie: ramaneti in pana cu masina, iar telefonul nu mai are baterie. Ce sanse sunt sa se intample asta si… ce faceti? Aici ar intra in schema SpareOne, despre care PAL Power, o companie de tehnologie de baterii, sustine ca telefonul rezista 15 ani in stand-by cu o baterie AA (alcalina, NiMH sau cu litiu). Bineinteles, totul este garantat cu bateriile proprii, adica Energizer Ultimate Lithium L91, dar care costa… 5 dolari. Asadar… 15 ani! Adica aproape cat jumatate din viata mea de pana acum!

Bine, in convorbire are o autonomie mai “pamanteasca” – vreo 10 ore (slab!), dar, avand in vedere ca ar fi folosit ca telefon de back-up, 15 ani suna miraculos. Oare l-or fi testat?…

Este dual-band, poate transmite zona de unde este efectuat apelul, iar in pachet are un microSIM si o baterie, deci primii 15 ani ar fi asigurati.

Pretul? 50 de dolari. Va vine sa credeti?

SpareOne, pal power, Spare One

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI