19 ian. 2012 | 12:09

SONY taie suportul dezvoltatorilor de aplicatii pentru Dash – aparatul mai rezista putin

ACTUALITATE
SONY taie suportul dezvoltatorilor de aplicatii pentru Dash -  aparatul mai rezista putin

SONY Dash

Nu stiu cati dintre voi ati pus mana pe un SONY Dash, insa reprezinta o certitudine faptul ca acest produs e departe de a fi un succes in portofoliul de produse al companiei.

Ca urmarea a cifrei de vanzari foarte mici, ale unui dispozitiv pe care cei mai multi nu au stiut in care categorie de electronice sa il incadreze, SONY a simtit nevoia sa dea presei un comunicat semnat de catre Echipa Dash. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru pseudo tableta cu Chumby OS. Avand in vedere importanta aplicatiilor pentru un dispozitiv, afirmatia de mai sus se bazeaza pe urmatoarele cuvinte:

,,Incepand cu 27 februarie, 2012, website-ul de dezvoltare Sony Dash se va inchide si nu va mai oferi suport pentru dezvoltarea de noi aplicatii. Aceasta inchidere include si forumul dezvoltatorilor pentru Dash cat si sectinea de suport, acestea din urma inchizandu-se pe 31 martie. Aplicatiile pentru SONY Dash vor ramane disponibile in continuare. Va multumim pentru contriibutia adusa si va incurajam sa va continuati activitatea de dezvoltator pe oricare dintre celelalte platforme disponibile pe SonyDeveloper.com.

Va multumitm foarte mult,

Echipa Dash”

Mai ramane sa asteptam cateva saptamani pentru a vedea daca nu cumva vom vedea un comunicat care anunta si inchiderea suportului pentru dispozitiv in sine.