03 iul. 2012 | 18:30

Sony lucreaza la PlayStation 4 din 2010

ACTUALITATE
Sony lucreaza la PlayStation 4 din 2010

playstation 4 logo

Se discuta de cativa ani buni despre urmatoarea generatie de console, iar in ultimele luni am tot auzit zvonuri despre un nou PlayStation si un nou Xbox, insa nu am avut de a face cu informatii concrete.

Ei bine, se pare ca PlayStation 4 este o realitate, daca ar fi sa luam in seama doar CV-ul unui fost angajat Sony, care sustine ca a lucrat la crearea acestei console.

Este vorba despre Attila Vass, fost R&D Director in cadrul Sony Computer Entertainment America, care a listat in profilul sau de LinkedIn ca a lucrat inca din luna august a lui 2010 la „urmatoarea generatie de PlayStation”. Acesta a fost angajat in cadrul companiei din 1998 pana in luna august a anului curent, ceea ce ofera o credibilitate sporita in aceasta privinta. Vass a lucrat in acest timp atat pentru realizarea de tehnologie pentru randare grafica, cat si la partea de retea pentru PlayStation 2, PSP, PlayStation 3, PlayStation Vita si „console next-gen”.

Daca toate aceste informatii si zvonuri sunt luate in seama, ne-am putea astepta la generatia urmatoare de console foarte curand, avand in vedere ca nu s-a auzit nimic oficial inca, probabil chiar in ultima parte a anului 2013.