Sony lanseaza PlayStation Move Racing Wheel

Sony lanseaza PlayStation Move Racing Wheel

sony-playstation-move-racing-wheel

Fanii PlayStation au toate motivele sa se bucure, pentru ca Sony a lansat un nou accesoriu la expozitia E3 din Los Angeles. Sub denumirea de „PlayStation Move Racing Wheel”, jucaria iti transforma controller-ul Move intr-un volan veritabil, capabil sa controleze orice bolid din jocurile PS3.

Prin simpla introducere a controller-ului in „volanul minune”, veti putea controla masini si biciclete sau motociclete. De asemenea, pentru a simula cat mai bine realitatea, Racing Wheel ofera si padele pentru schimbarea vitezei sau controlul acceleratiei prin rasucirea mansoanelor (specific motocicletelor). Pentru incepatori si nu numai, Sony ne asigura ca vom simti un feedback in vibratii intense la fiecare tamponare din circuit.

Volanul va fi disponibil incepand cu aceasta toamna petru un pret de 40 dolari, potrivit pocket-lint.com. Va fi perfect compatibil atat cu jocurile existente: Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit, BurnOut Paradise, MotorStorm Apocalypse,  cat si cu titlurile care urmeaza sa fie lansate, precum Little Big Planet Karting.

sony-playstation-move-racing-wheel-2

Citește și: