Sony lanseaza noua gama Bravia in Romania cu o oferta speciala

Sony lanseaza noua gama Bravia in Romania cu o oferta speciala

SONY Bravia KDL46 HX850

Sony a anuntat noua gama de televizoare Bravia, pe care o puteti gasi in magazine incepand de astazi, 19 iunie 2012. Lansarea este celebrata cu o promotie speciala, care include sisteme home cinema si ochelari 3D in pachetele celor trei noi modele de televizore.

Toate acestea beneficiaza de noi tehnologii precum X-Reality (care detecteaza imaginile afisate pe ecran si ofera setari corespunzatoare instant pentur o calitate mai buna a imaginii), servicii online precum Skype si alte retele de socializare precum si acces la Sony Entertainment Network.

Modelul de baza, EX650, vine cu WiFi incorporat, rezolutie Full HD, X-Reality Engine si Motionflow XR100Hz in variante cu diagonala de 32, 40 si 46 de inci, iar pana la sfarsitul lunii iunie, toti cei care il vor achizitiona vor primi un player Blu-Ray BDPS390 si cinci discuri cu filme Sony Pictures. Oferta de mijloc este modelul HX751 ofera afisare in 3D stereoscopic, gratie unui panou High Speed 4x (400Hz) si toate functiile care se gasesc in EX650. Oferta speciala valabila pana la sfarsitul lunii include si doua perechi de ochelari 3D, iar cei care vor cumpara HX751 vor putea alege intre modele cu diagonala de 32, 40, 46 si 55 de inci.

Bijuteria coroanei din seria de televizoare Sony Bravia este HX850, care beneficiaza de X-Reality Pro si afisare in 800Hz. Acesta ofera si un sunet de o calitate mai inalta, si dispune de Dynamic Edge LED Local Dimming. Aceasta gama este disponibila in modele cu display de 40, 46 si 55 inci si vin atat cu un Blu-Ray Player plus cinci filme, cat si cu doua perechi de ochelari 3D si un stand Bunchin cu boxe pasive. Evident, si pretul este pe masura, cel mai ieftin model avand un pret recomandat de 6.500lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: