Sony lanseaza doua noi camere foto: NEX-F3 si SLT-α37

Sony lanseaza doua noi camere foto: NEX-F3 si SLT-α37

Sony NEX-F3

Astazi, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2012, a avut loc lansarea a doua noi camere foto Sony NEX-F3 si SLT-α37. 

Noul Sony NEX-F3 este practic succesorul mai vechiului NEX-C3 si vine in ajutorul amatorilor care doresc sa realizeze imagini la o calitate cat mai apropiata de cea a unui DSLR dar cu ajutorul unui aparat compact usor de folosit si de transportat.

Printre caracteristicile care merita mentionate, se numara senzorul CMOS Exmor APS HD cu rezolutie de 16,1 megapixeli, filmarea Full HD 50i/25p, display-ul ce poate fi intors la 180° pentru realizarea autoportretelor precum si optiuni ca: Smile Shutter, zoom Clear Image si modul Auto Superior.

Sony SLT-α37

Cel de-al doilea model lansat este noul SLT-α37, cu oglinda semitransparenta, care ofera o varietate de optiuni pentru cei care doresc sa isi dezvolte pasiunea pentru fotografie.

Din punct de vedere al dotarilor, noul membru al familiei α se lauda cu un senzor Exmor APS HD CMOS de 16,1 megapixeli echipat cu cel mai nou procesor BIONZ, care permite extinderea optiunilor de fotografiere cu sensibiltate ISO de la 100 la 16.000,  stabilizator optic SteadyShot INSIDE, sistem de focalizare AF in 15 puncte cu trei senzori in cruce si modul tele-zoom Continuous Advance Priority AE care apropie subiectul detectat de senzor printr-o serie de imagini clare si detaliate. Camera dispune si de un vizor electronic Tru-Finder cu o rezoluţie de 1440 de puncte si un camp de vizualizare de 100% care permite vizualizarea in timp real a setarilor efectuate.

Inca nu au fost facute publice detaliile cu privire la pretul de comercializare pe piata din Romania, asa ca ramane sa asteptam sa le vedem in vitrinele magazinelor de profil intr-un viitor apropiat.

Pe langa lansarea celor doua noi modele, Sony organizeaza pentru prima data in Romania expozitia de fotografie Sony World Photography Awards 2012 pe care o puteti vizita in perioada 18 – 30 mai la Carturesti, Verona.

Citește și: