Sony extinde gama de dispozitive PlayStation Certified

Sony extinde gama de dispozitive PlayStation Certified

Desi se vehicula de ceva timp largirea spectrului de dispozitive PlayStation Certified, Sony a decis abia la Gamescom sa lamureasca un pic directia conceptului PlayStation Mobile.

PlayStation Mobile

Cu o serie noua de jocuri de mici dimensiuni, compania spera sa mai aduca un val de viata dispozitivelor cu Android si consolei PlayStation Vita.

Incercand sa detalieze proiectele de viitor referitoare la platforma PlayStation Mobile, Jim Ryan – CEO Sony Computer Entertainment Europe a fost extrem de entuziast in a argumenta aspectele pozitivele ale produselor pe care le comercializeaza. Tot atunci Sony a profitat de ocazie pentru a anunta valuri de jocuri de mici dimensiuni ce vor rula atat pe consola portabila Vita, cat si pe dispozitivele PlayStation Mobile.

Pentu ca lucruruile sa mearga ca unse, jocurle vor fi legate de ID-ul fiecarui utilizator. Ca o veste importanta si un pas major in directia buna, Sony a anuntat doi noi parteneri de produse PlayStation Certified: Asus si Wikipad. Urmarea acestui gest include posibilitatea de a juca in cateva saptamani sau luni pe o tableta ASUS cele mai noi titluri PlayStation Mobile optimizate pentru Android.