Sony: DSLR-ul din dotare nu te face fotograf

, 15 Noi, 17:58

Sony incearca sa isi popularizeze propria gama de aparate DSLR NEX atat in randul fotografilor de ocazie cat si a celor mai experimentati. Partea interesanta consta, mai nou, in modul in care a ales sa faca acest lucru. 

Mai exact divizia australiana a companiei a lansat o serie de clipuri cu un imens potential viral menite sa ridiculizeze asa zisii „experti” in DSLR-uri. Clipurile prezinta cat de incomode si total inutile sunt aparatele profesionale in utilizarea de zi cu zi a unor fotografi mai putin experimentati.

Clipul sintetizeaza exact ideea ca asa cum nu haina il face pe om, tot la fel nici aparatul sau obiectivul nu transforma orice utilizator obisnuit  intr-un fotograf experimentat. Este perfect adevarat ca de cele mai multe ori DSLR-urile sunt folosite in moduri bizare si in situatii in care o compacta ar fi mai mult decat suficienta, dar pare totusi ciudat ca Sony sa glumeasca pe tema aparatelor profesionale. Asta pentru ca si ei promoveaza si vand o multime de camere profesionale catre home-userii care desi poate nu au nevoie, isi permit sa plateasca mai mult pentru niste functii sau optiuni pe care de cele mai multe ori ajung sa nu le foloseasca.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail