Sony dezvaluie cum a gandit Tablet P

Sony dezvaluie cum a gandit Tablet P

Tablete Sony – Tablet S si Tablet P – sunt departe de a fi un succes, insa, dintre ele, cea din urma pare mai de perspectiva decat prima.

Baietii de la Engadget China au intrat in legatura cu un reprezentant Sony si au incercat sa obtina cateva informatii in ceea ce priveste „filozofia” care a stat la baza unei dintre singurele tablete pliabile cu Honeycomb. Personajul intervievat a fost Takeshi Goto, SVP pe divizia Vaio si produse portabile.

Goto a reusit sa parcurga toate etapale de productie, inclusiv perioada in care, pentru a da o forma ideii, era suficient si un portofel inchis format din doua parti egale ca dimensiune. Pentru a va face o ideea legata de Tablet P si de etapele prin care a trecut pana la a fi comercial disponibila, aveti in vedere faptul ca cei de la SONY au experimentat cu dimensiuni de la 5 la 7” inainte de a se stabili la 5,5” din cauza unor limitari hardware. Partea dubioasa este ca per ansamblu produsul oricum ar putea integra fara probleme un panou de 7 inci cu dimensiunile de acum ale carcasei.

Intr-un stadiu destul de avansat al studiului, pentru a vedea ce sentiment genereaza dispozitivul in mana, au fost folosite doua sisteme VAIO UX legate la un dispozitiv cu doua panouri care aduce foarte mult a Nintendo DS. Lasand la o parte limitarile aferente unui nou sistem de operare, interfata optimizata creata pentru layout-ul cu 2 ecrane a fost un succes.

Practic, lucrurile merg in directia care trebuie, mai ramane doar sa alegeti cel mai bun lucru din meniu care se potriveste stilului vostru.

sony-tablet-p

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: