Sony: Dai cu tarnacopul in paginile de internet?

Sony: Dai cu tarnacopul in paginile de internet?

minecraft

Daca va aflati printre numerosii fani Minecraft din lume sau daca pur si simplu vreti sa va mai descarcati un pic din nervii pe care vi-i faceti zilnic online, Sony a gasit solutia.

Minecraft Anywhere este un bookmarklet scris in JavaScript pe care il gasiti pe pagina de Facebook a Sony Mobile US. Ideea din spatele acestui script a fost de a promova intr-un mod mai original terminalul Xperia Play. Scriptul poate fi tras cu usurinta in zona de semne de carte din Chrome sau Firefox.

Practic, dupa ce ati accesat orice pagina de internet, daca ati facut clic pe respectivul buton din bara de bookmark-uri, cursorul se schimba intr-un tarnacop pe care il puteti folosi exact ca in Minecraft, doar ca actiunea se petrece peste pagina de internet. Pe langa un impact asemanator cu cel din imaginea de mai sus, mai puteti apela, din meniul care apare pe ecran, la un personaj pe nume Creeper, care distruge virtual o zona considerabila din ecran, folosind aceleasi texturi gen Minecraft.

Desi nu este o reinventare considerabila a conceptului de Minecraft, orice campanie care nu implica doar un clip video sau un banner eu zic ca merita apreciata. Voua cum vi se pare?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: