Sony are casti noi special facute pentru PlayStation 3

Sony are casti noi special facute pentru PlayStation 3
14:54 04.06.2012

Sony Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition

Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition este numele celei mai noi perechi de casti pentru PlayStation 3 de la Sony. Anuntul vine la numai un an dupa ce a fost dezvaluit un headset asemanator, dar vine cu destule diferente incat sa merite o privire mai atenta, chiar si din partea celor care au cumparat generatia trecuta.

Avem de a face cu o noua tehnologie de la Sony numita BassImpact, care transpune vibratiile sunetelor joase in „pulsuri” prin membrana externa care sta in jurul urechilor pentru a oferi o experienta audio mult mai acaparanta. Difuzoarele au fost imbunatatite pentru a oferi o calitate mai inalta a sunetului, iar redarea sunetului 7.1 va fi acum disponibila atat in jocuri, cat si in cadrul filmelor sau a muzicii. Spre diferenta de castile lansate anul trecut, noul Elite Edition ofera si posibilitatea de a fi conectate prin intermediul unui jack audio la orice dispozitiv compatibil, iar microfonul poate fi folosit si pe PlayStation Vita sau smartphone-uri compatibile.

Pretul de 150 dolari/euro este putin cam piperat pentru o pereche de casti, insa avand in vedere functiile pe care le ofera si faptul ca alte brand-uri precum SMS sau Beats by Dre au sunet stereo la pret dublu, Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition poate fi o solutie atractiva.

loading...