Sony a anuntat la IFA primul TV 4K al companiei, XBR=84X900

Sony a anuntat la IFA primul TV 4K al companiei, XBR=84X900

Trecand momentan peste detaliul legat de sursele inexistente practic de continut 4K, Sony nu a pierdut timpul la IFA si a anunta un nou TV, primul Smart TV 4K al companiei.

Sony_XBR-84X900_610x343

XBR-84X900 este numele primului TV 4K al companiei, si primul care opteaza pentru tehnologia pasiva cu ochelari polarizati de afisare a continutului 3D. Insistandu-se destul de mult asupra puterii deosebite de upscaling, noul model se pare ca face o treaba foarte buna in a mari artificial rezolutia unui continut Full HD pana la 4K – 3840 x 2160.

Designul folosit de Sony pentru acest model este in egala masura rezultatul unui efort de sustinere a gigantului de 84 de inci intr-un cadru suspendat cat si de a integra cat mai estetic doua boxe laterale. Pe partea de audio vorbim de fapt de 10 difuzoare distribuite egal cu o putere reala de 50 de watt. La capitolul hardware nu puteau lipsi conectivitatea WiFi, aspect care se traduce prin posibilitatea de a inlocui telecomanda din pachet cu orice smartphone din aceeasi retea care are instalata aplicatia Sony Media Remote.

In cazul in care tineti evidenta, si sunteti fani Sony, merita sa retineti ca acest TV mareste si mai mult portofoliul de produse 4K al companiei. Gigantul japonez are deja camere video compatibile cu standardul 4K cat si proiectoare capabile de aceasta rezolutie.

Desi la prima vedere ati fi tentati sa credeti ca acest TV este o fantasma pe care nu o vom vedea prea curand in magazine, Sony a promis ca pana de revelion ar trebui sa-l vedem in showroom-urile proprii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: