Smart IT: Ne intalnim la Masa Rotunda a aplicatiilor web & mobile

Smart IT: Ne intalnim la Masa Rotunda a aplicatiilor web & mobile

smart itOrice proiect, oricat de complex ar fi, ajunge intotdeauna la un final. Competitia Smart IT tocmai a incheiat inscrierea aplicatiilor si se pregateste de marea intalnire din domeniul dezvoltarii de aplicatii web & mobile din Romania: Masa Rotunda Smart IT, pe 1 februarie 2012, de la ora 10:00, in Club Tribute din Bucuresti .

Aplicatiile inscrise pana la data limita de 24 ianuarie 2012 trec in aceste zile prin procesul jurizarii, urmand ca la finalul acestei saptamani numele finalistilor sa fie anuntate la adresa www.playtech.ro/smartit.

La Masa Rotunda Smart IT vor participa experti din companii specializate in domeniul dezvoltarii de aplicatii, candidatii la competitia Smart IT, precum si public interesat de acest domeniu.

Intrarea va fi gratuita, dar exclusiv pe baza de inscriere la adresa www.playtech.ro/smartit/invitatie.

In cadrul intalnirii, vor fi prezentate proiectele finaliste si vor fi desemnati cei doi castigatori – sectiunea Web si sectiunea Mobile.

Tinerilor le va fi creat un mediu propice comunicarii cu specialistii, din partea carora pot obtine un suport relevant. Va avea loc o discutie deschisa, pe subiecte de interes comun, iar cuvantul de ordine va fi “socializarea”, in cadrul careia toata lumea va avea de castigat: vor putea fi identificate noi talente in domeniul dezvoltarii de aplicatii, iar tinerii vor avea oportunitatea de a interactiona direct cu specialistii.

Juriul Smart IT reuneste specialisti din diverse domenii si companii de prestigiu. Vorbim despre Microsoft, de TotalSoft, Kolectiv Studio si, nu in ultimul rand, de Research in Motion (RIM sau BlackBerry, cum mai este cunoscut). Utilizatorii vor fi reprezentati in juriu de cunoscutii bloggeri din zona online-ului Cristi China-Birta (chinezu.eu) si Cristi Dorombach (piticu.ro), precum si de Dan Dragomir, unul dintre cei mai apreciati bloggeri de IT ai momentului, care vor analiza aplicatiile din punct de vedere al experientei de utilizare.

Smart IT

Sponsorii si partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research in Motion (RIM) si Tribute.

Evenimentul se bucura de sustinerea bloggerilor Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (computerblog.ro), Bogdan Petre (Imidoresc.ro), Vali Birzoi (valiq.ro) si Sorin Rusi (sorin.rusi.ro), precum si de sustinerea comunitatii Blogalinitiative.ro.

Parteneri media: Realitatea.net, Money.ro, Regielive.ro, Mobilissimo.ro, PCMHZ.ro, Stiinta si Tehnica, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, AdEvolution, Radio Lynx, Money Express, Business Cover, LaptopNews.ro, ArenaIT.net, Ziua Veche, Cariereonline.ro, WASD.ro, Lab501.ro, Puterea, Startups.ro, Organizatia Colegiul Studentesc din Electronica (OCSE), Liga Studentilor Facultatii de Automatica si Calculatoare (LSAC), Inventeaza.ro, Gadget.ro, PCnews, PC World, Computer World, PCforum.ro, AndroidLive.ro, PHPRomania.net, Ziare.com, Hit.ro si Business24.

Despre Playtech.ro

Playtech.ro este o publicatie online despre tehnologie, gadget-uri si gaming, lansata in noiembrie 2009. Playtech.ro a organizat in noiembrie 2010 si PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania.

Citește și: