Sharp face primul telefon care detecteaza radiatiile: Pantone 5 107SH

, 02 Iun, 12:27

pantone5, sharp pantone5, sharp pantone 5

Aveti nevoie de un telefon cu senzori de detectare a radiatiilor? Probabil ca nu, dar sigur vi se va parea interesant ca o companie s-a gandit la un astfel de produs. E vorba de Sharp, care a anuntat Pantone 5 107SH. Cum orice fenomen isi gaseste rezonanta pe plan comercial, nu ar trebui sa ne mire o asemenea nascocire, inspirata de tragedia de la Fukushima. Dar tot ne mira, nu?

Butonul care activeaza detectarea radiatiilor este mare, rotund, nu poate fi ratat, si declanseaza un proces de masurare destul de precisa a nivelului radiatiilor din zona, scrie phonearena.com. Dupa 10 secunde, rezultatul este afisat pe ecran, impreuna cu o harta a zonei.

Sharp Pantone 5 107SH a fi disponibil din iulie in Japonia, intr-o veselie de culori, cum se vede si din imagine. Ce va cuprinde sub carcasa? Un ecran WVGA de 3,7”, un procesor single-core la 1,4GHz, o camera de 4MP, toate in 0,47 inci grosime. Va fi rezistent la apa si praf si va rula Android 4.0.

Pretul nu a fost comunicat deocamdata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail