Serviciul pentru jocuri mobile OpenFeint se inchide

, 20 Noi, 15:10

Serviciul de stat tracking OpenFeint dezvoltat pentru iOS si Android se va inchide incepand cu data de 14 decembrie. Motivul inchiderii este faptul ca acesta a fost cumparat de compania Gree, care doreste sa integreze aceasta functionalitate in propriile srvicii.

openfeint

Toti dezvoltatorii de jocuri vor fi nevoiti sa elimine suportul pentru OpenFeint inainte de data de inchidere a acestuia, pentru a evita posibilele inconveniente. Gree sugereaza o tranzitie pe propria platforma, intrucat dezvoltarea unui update pentru aceasta ar putea dura aproximativ o saptamana, in functie de nivelul de integrare al lui OpenFaint. In caz contrar, se poate opta pe iOS pentru suport pentru GameCenter pentru stat-tracking si multiplayer, in timp ce pe Android exista si alte alternative de la terti.

Printre jocurile care ofera suport pentru OpenFeint se numara si Pocket God, Tiny Wings, Jetpack Joyride, Fruit Ninja, Raid, QWOP si Super Crate Box.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail