Seiko pentru fanii Star Wars. Forta fie cu noi!

Seiko pentru fanii Star Wars. Forta fie cu noi!

Daca esti fan al celebrei serii Star Wars avem o veste cat se poate de buna: Seiko a lansat o editie limitata de ceasuri create special pentru padawan-ul din tine.

Ceas Seiko R2D2

La 35 de ani de la lansarea seriei, Star Wars ramane una dintre cele mai celebre si profitabile francize de film din lume. Mai mult ca sigur acesta este unul dintre principalele motive pentru care producatorul japonez a ales sa lanseze 5 serii limitate de ceasuri inspirate de personajele din serie.

Dupa cum noteaza si pocket-lint.com, ceasurile vor fi disponibile incepand cu 12 Octombrie si vor purta numele de: R2D2, Darth Vader, Storm Troopers, Yoda si Darth Maul. Ceasul R2D2 vine in varianta digitala cu un display de 300 dpi capabil sa afiseze imagini si clipuri din film.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Ceasuri Seiko Star Wars/”/]

Pe spatele fiecarui model este gravata forma personajului care da numele ceasului. Toate cele cinci variante vin in serii limitate intre 500 si 1500 de bucati fiecare. Momentan Amazon Japonia a lansat perioada de precomenzi, iar preturile se invart in jurul sumei de 900 de euro.

Daca pentru cei mai multi dintre noi un asemenea pret pare exagerat de mare, suntem convinsi ca exista suficient de multi fani infocati care vor epuiza destul de repede aceste serii limitate.

Citește și: