Schott Xensation Cover – o noua alternativa la Gorilla Glass

, 07 Iun, 13:10

Schott

Intr-o perioada in care aproape toata industria de gadget-uri portabile este dominata de Corning Gorilla Glass, se pare ca „dintre blocuri” mai apare o alternativa demna de luat in calcul.

Xensation Cover Glass – creata de Schott, desi foloseste la baza acelasi material precum Gorilla Glass – sticla din silicat de aluminiu, promite sa fie sa fie cu 20% mai rezistenta la indoire si presiune decat concurenta.

Noua sticla este gata de productie in masa. Mai mult, se pare ca deja a obtinut contractele necesare pentru a fi prezenta in produse finite incepand cu al treilea trimestru al acestui an.

„Suntem incantati sa oferim producatorilor de dispozitive si consumatorilor o noua alternativa, de inalta performanta, atunci cand acestia sunt in cautarea unui strat de sticla rezistent la socuri, oferind in acelasi timp posibilitatea unui design mai compact si a unor dispozitive mai subtiri”, a afirmat presedintele Schott, profesorul Udo Ungeheuer.

Ramane sa vedem ce producatori se vor ingramadi sa adopte noul material, abia atunci ne vom  putea face o parere daca merita sau nu sa ne incredem in el.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail