23 aug. 2012 | 01:54

Schimbarile din Twitter fac „victime” din Instagram si Tumblr

ACTUALITATE
Schimbarile din Twitter fac

Publicate în urmă cu aproximativ o săptămână, schimbările referitoare la utilizarea API-ului Twitter de către servicii şi aplicaţii terţe a început să transforme în victime servicii extrem de populare.

Tumblr

Totul a început luna trecută când Instagram a fost forţat să renunţe la o funcţie banala din aplicaţie din cauza faptului ca Twitter i-a tăiat accesul la un API. Mai precis. dacă până atunci puteaţi cu uşurinţă să vă regăsiţi followeri de pe Twitter pe Instagram, într-un interval de 24 de ore funcţia a trebuit scoasă din toate aplicaţiile omonime.

Tumblr este al doilea serviciu care are de suferit din cauza regulilor impuse de Twitter. Deşi în acest moment nu se ştie daca schimbarea a fost voită sau fortaţă, popularul serviciu de micro-blogging şi-a scos de pe site funcţia de a găsi şi urmări utilizatori de pe Twitter care au şi cont pe Tumblr. Daca în imaginea de mai sus erau până ieri trei opţiuni, Facebook, Gmail si Twitter, acum au rămas doar primele două.

Deşi schimbările din cele două servicii pot fi considerate cazuri izolate, cu siguranţă noile reguli ale Twitter vor încep să facă mult mai multe victime  în perioada următoare. Cel mai probabil vom vedea o scădere considerabilă a numărului de clienţi de Twitter atât pentru Windows sau Mac, cât şi pentru iOS sau Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele