Samsung si HTC promit update-uri la Android 4.1

Samsung si HTC promit update-uri la Android 4.1

Android Jelly Bean

Samsung si HTC, doi dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri Android, au promis ca vor publica cat de curand lista completa de telefoane care vor primi update-ul la Jelly Bean.

Intre timp, dupa cum observa si electronista.com, Samsung va beneficia de update-uri oficiale over-the-air la mijlocul lunii iulie pentru Galaxy Nexus si Nexus S. Posesorii altor modele precum Galaxy S II, Galaxy S III sau Galaxy Note vor mai avea ceva de asteptat pana cand vor putea fi siguri ca vor „gusta” din ultimul desert Google.

De cealalta parte, HTC este ceva mai rezervat si se rezuma sa-si declare sustinerea pentru noul sistem de operare si sa promita ca il va sustine printr-o varietate de device-uri comercializate. Conform electronista.com, momentan producatorul taiwanez analizeaza Android 4.1, urmand sa anunte un plan de upgrade pentru smartphone-urile de ultima generatie. Desi nu avem inca o confirmare oficiala ne asteptam ca membrii familiei HTC One sa primeasca update-ul in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

Ramane sa vedem care dintre smartphone-urile actuale se va alinia la noul trend impus de Google prin Jeely Bean si mai ales in cat timp, pentru ca, dupa cum bine stim, cei mai multi producatori lucreaza inca la update-ul pentru Ice Cream Sandwich.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: