Samsung se plictiseste – lanseaza un Galaxy S fara telefon

Samsung se plictiseste – lanseaza un Galaxy S fara telefon

GALAXY S WiFi 4.2Sub numele de Samsung Galaxy S WiFi 4.2, gigantul coreean a lansat in aceste zile in cadrul Mobile World Congress un dispozitiv… nu foarte util.

Desi multi considera ca pe piata nu mai e loc de dispozitive cu functia de PMP, cei de la Samsung par sa aiba alte visuri, lansand in aceste zile un Galaxy S fara telefon care nici macar nu vine cu Ice Cream Sandwich, ci cu Gingerbread.

Cum era de asteptat la auzul numelui, Samsung Galaxy S WiFi 4.2, aparatul este un player multimedia, cu vagi abilitati de gaming, o grosime de 8,9 mm, creat dintr-un plastic care nu inspira un cost de productie prea ridicat. Are un buton fizic pentru home si alte doua butoane capacitive in partea stanga si dreapta.

Ecranul nu este AMOLED, desi se vede bine, nu este exagerat de mare – 4,2 inci, si nici nu are o rezolutie spectaculoasa – 800 x 480 pixeli. Are doua camere, una de 2 megapixeli pe spate si una VGA pe fata, pentru apelare video. La interior are un procesor de 1 GHz, iar intregul dispozitiv este disponibil cu 8 sau 16 GB memorie interna extensibila cu ajutorul unor carduri MicroSD.

Cu un posibil pret de 200$ pentru un astfel de aparat, probabilitatea ca Galaxy S WiFi 4.2 sa devina un succes se apropie foarte tare de zero.

Probabil ca e gandit pentru cei care cauta o experienta Android, dar nu vor sa se dezlipeasca de vechiul Nokia 3310. Voi cum il vedeti?

Citește și: