Samsung ne lamureste: nu vom vedea Galaxy S III prea curand

Samsung ne lamureste: nu vom vedea Galaxy S III prea curand

 

Dupa ce zilele trecute internetul vuia de o lansarea a noului varf de lance de la Samsung in luna aprilie, oficialii companiei au iesit pe post, adica pe Twitter, pentru a ne lamuri in legatura cu Galaxy S III.

Samsung a profitat de ocazie pentru a dezminti orice zvon legat de o lansare in luna aprilie si a promis ca pe Twitter va fi anuntata o data precisa de lansare in momentul in care aceasta va fi stabilita, ceea ce nu s-a intamplat deocamdatal. Desi au mai existat precedente in care au scapat informatii legate de noile terminale pe internet, in acest caz particular se pare ca Samsung vorbeste serios cand spune ca mai bine e sa asteptam o veste de la ei.

Declaratia oficiala a fost: „Succesorul smartphone-ului Galaxy S II va fi anuntat in prima jumatate a anului, aproape de momentul in care va fi disponibil in magazine. In acest moment, nu putem confirma detaliile.”

Daca ardeti de nerabdare sa achizitionati terminalul cu cele mai mari sanse la titlul de smartphone-ul anului, trebuie sa mai asteptati cateva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: