Samsung lanseaza un nou Windows Phone: Omnia M

Samsung lanseaza un nou Windows Phone: Omnia M
17:34 11.05.2012

samsung-omnia-m-windows-phone-mango

Mai mult ca sigur cei de la Samsung doresc sa ne arate ca nu au uitat de Microsoft si al lor sistem de operare, asa ca vor lansa un nou membru din familia Omnia. Acesta poarta denumirea de Omnia M si ruleaza Windows Phone 7,5 Mango. 

Printre alte caracteristici ce merita a fi mentionate se numara un display Super AMOLED de 4 inci, un procesor de 1 GHz, 4GB memorie interna, 384 Mb RAM si o camera foto de 5 megapixeli. Poate ca vi se pare ca vorbim de un telefon de anul trecut dar nu este deloc asa, Omnia M urmand sa se lanseze in viitorul apropiat.

Acesta se vrea a fi un telefon mainstream care pe langa „bunatatile” Microsoft, va fi incarcat si cu ceva aplicatii dezvoltate de Samsung: ChatON (chat universal indiferent de platforma telefoanelor detinute), Family Story (serviciu de share in cloud), AllShare (sharing pe televizoare compatibile).

Conform pocket-lint.com, telefonul urmeaza sa fie lansat in Europa, dar nu se stiu inca data exacta sau un pret aproximativ. Totusi, ca o surpriza placuta noul membru al familiei Omnia va oferi posesorilor 25 de GB de spatiu online de stocare prin Windows Live SkyDrive.