Samsung lanseaza S Health: iti monitorizeaza sanatatea cu Galaxy S III

Samsung lanseaza S Health: iti monitorizeaza sanatatea cu Galaxy S III

samsung-s-health

Samsung lanseaza o noua aplicatie S Health, menita sa ii ajute pe posesorii de smartphone-uri Galaxy S III sa isi monitorizeze sanatatea.

Aplicatia este compatibila cu o serie de dispozitive care masoara glucoza din sange, tensiunea sau masa si compozitia corporala. Astfel, informatiile obtinute vor putea fi transferate prin USB sau Bluetooth catre telefon, iar utilizatorii vor putea sa tina evidenta progreselor inregistrate.

S Health permite si introducerea manuala a rezultatelor pentru unele analize sau tratamente, precum si pentru diete, exercitii si alte criterii ce tin de sanatate. Componenta sociala a aplicatiei permite userilor sa impartaseasca reusitele cu prietenii si apropiatii pe Twitter, ceea ce poate duce la automotivare si o mai buna constientizare a sanatatii fizice.

Conform engadget.com, S Health prezinta toate informatiile intr-o forma cat mai interactiva si user-friendly in asa fel incat posesorii de Galaxy S III sa reuseasca sa tina o evidenta cat mai clara a istoricului sanatatii lor, chiar si pentru perioade indelungate.

Momentan, aplicatia functioneaza impreuna cu un numar limitat de aparate medicale, dar speram ca numarul acestora sa creasca in viitor, astfel incat tot mai multi oameni sa-si poata monitoriza sanatatea cu ajutorul smartphone-urilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI