Samsung lanseaza noul Galaxy Chat cu touchscreen

, 05 Iul, 14:35

Samsung-Galaxy-Chat

Samsung pregateste lansarea unui nou smartphone destinat utilizatorilor pasionati de mesaje si medii de socializare. 

Noul Samsung Galaxy Chat dispune de un touchscreen de 3 inci si o tastatura QWERTY pentru o introducere mai rapida a datelor si implicit a textului. Smartphone-ul va rula Android Ice Cream Sandwich si va avea preinstalate aplicatii menite sa ajute utilizatorii in utilizarea de zi cu zi: Samsung ChatOn, AllShare Play, Quich Office si altele.

Din punct de vedere al performantelor, avem de-a face cu un telefon low spre mid-range cu un procesor de 850 MHz, o camera de 2 megapixeli, Wi-Fi, USB 2.0, Bluetooth 3.0, 4 GB memorie interna, suport pentru microSD, busola si accelerometru. Bateria de 1200 mAh ar trebui sa ofere userilor pana la 300 de minute de convorbiri in 3G sau 380 de ore de standby si mai mult ca sigur o multime de mesaje scrise si update-uri de status pe Facebook, Google+ sau Twitter.

Conform pocket-lint.com, telefonul va fi lansat in Spania in cursul acestei luni, urmand ca mai apoi sa apara in ofertele operatorilor din toata Europa. Ramane sa vedem cand si la ce pret isi va face aparitia Galaxy Chat si la noi pe piata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail