Samsung lanseaza Music Hub odata cu Galaxy S III

Samsung lanseaza Music Hub odata cu Galaxy S III

Samsung-Music-Hub

In curand vom avea un nou magazin online de muzica, daca iTunes, Spotify, 7digital, eMusic, Amazon si altelete nu va satisfac pe deplin cerintele.

Samsung Music Hub va fi lansat odata cu noul Galaxy S III, pentru inceput in Anglia, Franta si Germania (adica unde chiar se cumpara muzica). Acest nou seriviciu digital de muzica va oferi atat streaming pentru 19 milioane de piese, recomandari cat si 100 de GB spatiu de stocare in cloud pentru albumele preferate.

Toate aceste servicii muzicale nu vin insa gratuit, doritorii fiind nevoiti sa scoata din buzunar aproximativ 15 euro pentru a beneficia de varianta premium. Varianta gratuita ofera doar optiunea de a va asculta piesele cumparate pe telefon sau prin intermediul unei interfete web.

Dupa cum noteaza si cei de la engadget.com, Samsung isi incearca norocul in aceasta piata tot mai aglomerata si are de gand sa extinda noul serviciu la toate telefoanele comercializate si ulterior la televizoarele Smart sau chiar la frigidere. Producatorul nu exclude si varianta in care Music Hub-ul va putea fi regasit si utilizat in viitor chiar si pe device-uri ale altor brand-uri din piata.

Ramane sa vedem in ce masura consumatorii de muzica vor fi atrasi catre noul serviciu si cand il vom putea utiliza si pe meleagurile noastre…