Samsung Galaxy S III a fost desemnat telefonul oficial al Olimpiadei 2012

, 09 Mai, 12:38

Samsung Galaxy S III telefonul oficial al Olimpiadei

Samsung Visa, ambii sponsori ai jocurilor olimpice, au declarat ca noul model Samsung Galaxy S III va fi telefonul oficial al Olimpiadei de anul acesta de la Londra. Modelul va fi fabricat intr-o editie limitata, fiind distribuit doar atletilor si unor persoane special desemnate.

Visa va instala pe noile terminale aplicatia payWave ce va permite oricarui posesor al noului model sa isi plateasca cumparaturile prin NFC atat in Satul Olimpic cat si in alte locatii din Londra.

Aplicatia functioneaza exact ca un portofel digital si va permite efectuarea de plati prin simpla apropiere a telefonului de zonele de plata. Pana la inceperea jocurilor vor fi deschise un numar de aproximativ 140.000 de astfel de puncte in toata Anglia, iar platile de peste 20 de lire vor necesita confirmarea unei parole, din motive de securitate.

Asteptam sa vedem daca aceasta editie limitata va aduce si ceva modificari de design sau in schema de culori si suntem curiosi ce pret va atinge un astfel de terminal pe site-urile de licitatii odata cu incheierea Olimpiadei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

E un mod foarte bun de promovare pentru SIII, bine smartphoneul asta nu mai are nevoie de promovare la cat e de capabil… la un gadget care inglobeaza multe aplicatii intuitive cred ca functia de „portofel” se potriveste foarte bine si se incadreaza si in mottoul „designed for humans”.

E normal ca imaginea celui mai performant smartphone sa fie asociata unui eveniment de impportanta olimpiadei. SIII este campionul telefoanelor inteligente, deci se califica la olimpiada, scorurile in benchmarkuri arata un avans net fata de restul competitorului.

E senzatie SIII am vazut multe reviewuri si in weekend am fost la Orange si l-am vazut si live. Cei care spun ca designul si finisajele sunt cheap se insala amarnic, l-am tinut in mana si e foarte rafinat.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail