Samsung Galaxy S III a fost desemnat telefonul oficial al Olimpiadei 2012

Samsung Galaxy S III a fost desemnat telefonul oficial al Olimpiadei 2012
12:38 09.05.2012

Samsung Galaxy S III telefonul oficial al Olimpiadei

Samsung Visa, ambii sponsori ai jocurilor olimpice, au declarat ca noul model Samsung Galaxy S III va fi telefonul oficial al Olimpiadei de anul acesta de la Londra. Modelul va fi fabricat intr-o editie limitata, fiind distribuit doar atletilor si unor persoane special desemnate.

Visa va instala pe noile terminale aplicatia payWave ce va permite oricarui posesor al noului model sa isi plateasca cumparaturile prin NFC atat in Satul Olimpic cat si in alte locatii din Londra.

Aplicatia functioneaza exact ca un portofel digital si va permite efectuarea de plati prin simpla apropiere a telefonului de zonele de plata. Pana la inceperea jocurilor vor fi deschise un numar de aproximativ 140.000 de astfel de puncte in toata Anglia, iar platile de peste 20 de lire vor necesita confirmarea unei parole, din motive de securitate.

Asteptam sa vedem daca aceasta editie limitata va aduce si ceva modificari de design sau in schema de culori si suntem curiosi ce pret va atinge un astfel de terminal pe site-urile de licitatii odata cu incheierea Olimpiadei.

loading...