Samsung Galaxy S II: ICS ajunge la norocosi

Samsung Galaxy S II: ICS ajunge la norocosi

Samsung Galaxy SII ICS ajunge la norocosi

Dupa lupte seculare care au durat cateva luni bune, noua versiune a popularului sistem de operare Android 4.0poate fi instalata, cu ceva rabdare, pe cel mai popular terminal cu Android la ora actuala, Galaxy S II.

Recomandabil a se instala exclusiv prin Kies, aplicatia de tip PC Suite a celor de la Samsung, noul update la Ice Cream Sandwich va fi disponibil in cateva zile pentru Galaxy S II si sub forma OTA – Over the air.

Totul a inceput in Coreea de Sud. In zilele urmatoare au venit actualizari pentru utilizatorii din Polonia, Suedia si Ungaria. Anglia este, de asemenea, pe lista tarilor cu sanse de un upgrade iminent la Android 4.0, se pare insa ca operatorii care comercializeaza respectivul terminal mai fac cateva teste pana saptamana viitoare. Daca aveti un spirit aventurier, ROM-ul european pentru Galaxy S II este disponibil pe XDA-Developers pentru a fi instalat de mintile creative.

Mai ramane sa va decideti ce metoda vi se potriveste, sa asteptati cateva zile daca nu este disponibil scenariul respectiv sau sa faceti un update agresiv pe calea indicata de baietii de la XDA.

Citește și: