Samsung Galaxy S III, posibil cu panou HD Super AMOLED Plus

, 05 Apr, 10:10

galaxy siii

Ati tinut evidenta superlativelor din titlu? Daca raspunsul este „da”, bine ati facut, deorece Super AMOLED Plus nu este doar o asociere de termeni, ci poate fi tipul panoului integrat in mult vehiculatul urmas al  lui Galaxy S II de la Samsung.

Speculat a avea un panou de 4,65 inci, urmatorul varf de gama de la Samsung, desi va avea aceeasi diagonala precum Galaxy Nexus sau Galaxy S II HD LTE, fata de acestea va avea in plus un panou un pic mai performant. Daca cele doua terminale vin insotite de un panou Super AMOLED cu o rezolutie 720p, in cazul Galaxy S III panoul HD cu o rezolutie de 1280 x 720 va fi o creatie in house a celor de la Samsung si va Super AMOLED Plus.

In ceea ce priveste etapele premergatoare comercializarii in masa, o serie de zvonuri au inceput sa transpire din Coreea cum ca terminalul s-ar afla deja in teste la operatori –  procedura care rareori ajunge la 2 luni.

Pe partea de specificatii interne, in cazul in care nu ati mai auzit, noul Galaxy S3 ar trebui sa aiba atat un procesor quad core, cat si un chipset de comunicatii LTE.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Samsung Galaxy SIII va fi cu siguranta un bestseller, specificatiile vehiculate pana in acest moment il recomanda in acest sens. Datele de lansare sunt contradictorii, eu cred cca cel mai probabil va fi lansat in timpul Olimpiadei de la Londra.

Bursa zvonurilor este foarte bogata in detalii tehnice, din tot ce am citit pana in momentul asta cred ca elementele care se vor regasi cu certitudine pe SIII vor fi procesorul quad core, un ecran mai generos in dimensiuni si calitate si o baterie mai puternica… restul detaliilor vor iesi la iveala cand va fi lansat… sa speram cat mai curand.

Galaxy SIII se anunta a fi un lider al pietii si un candidat cu sanse mari la titlul de smartphone oof the year. Iar dupa ultimele stiri se pare ca lansarea se va produce la inceputul lunii viitoare pe data de 3 mai.

Ecranul este una dintre noutatile despre care se speculeaza, dar si procesorul quad core, camera care se pare va fi de 12 MP, carcasa ceramica… sunt multe altele si suna foarte bine, dar poate maine la Londra vom vedea in sfarsit adevaratul SIII.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail