Samsung Galaxy S III, posibil cu panou HD Super AMOLED Plus

Samsung Galaxy S III, posibil cu panou HD Super AMOLED Plus

galaxy siii

Ati tinut evidenta superlativelor din titlu? Daca raspunsul este „da”, bine ati facut, deorece Super AMOLED Plus nu este doar o asociere de termeni, ci poate fi tipul panoului integrat in mult vehiculatul urmas al  lui Galaxy S II de la Samsung.

Speculat a avea un panou de 4,65 inci, urmatorul varf de gama de la Samsung, desi va avea aceeasi diagonala precum Galaxy Nexus sau Galaxy S II HD LTE, fata de acestea va avea in plus un panou un pic mai performant. Daca cele doua terminale vin insotite de un panou Super AMOLED cu o rezolutie 720p, in cazul Galaxy S III panoul HD cu o rezolutie de 1280 x 720 va fi o creatie in house a celor de la Samsung si va Super AMOLED Plus.

In ceea ce priveste etapele premergatoare comercializarii in masa, o serie de zvonuri au inceput sa transpire din Coreea cum ca terminalul s-ar afla deja in teste la operatori –  procedura care rareori ajunge la 2 luni.

Pe partea de specificatii interne, in cazul in care nu ati mai auzit, noul Galaxy S3 ar trebui sa aiba atat un procesor quad core, cat si un chipset de comunicatii LTE.

Citește și: