Samsung galaxy Note 10.1, un Note ceva mai mare

Samsung galaxy Note 10.1, un Note ceva mai mare

Samsung Galaxy Note 10.1

Galaxy Note 10.1 a fost lansat aseara in mod oficial in Romania. Noua tableta Samsung se prezinta foarte aproape de specificatiile zvonite pana acum si prezinta un interes deosebit pentru performantele si conectivitatea acesteia.

Procesorul este un Exynos 4412, Quad Core la 1.4 GHz iar din punct de vedere conectivitate detine Bluetooth 4.0, WiFi 802.11n si un modul HSDPA si HSUPA capabil de viteze de 21 Mbps de download si 5.76 Mbps upload. Pe langa acestea display-ul isi pastreaza rezolutia de 1280×800 pixeli la o diagonala de 10.1 inci, asa cum ii spune si numele.

GALAXY Note 10.1 Product Image (4)ICS este versiunea de Android instalata pe aceasta, speram ca in curand sa fie disponibil si un update la JellyBean. Acumulatorul este o mica surpriza, 7000 mAh, oferind o autonomie mai ridicata, nu trebuie sa uitam nici de unul din consumatorii principali, modulul 3G intern.

Creionul este o adevarata bijuterie, usurand foarte mult utilizarea tabletei. Cu acesta se pot lua notite, crea desene detaliate sau se poate scrie de mana iar cu ajutorul functiei de recunoastere textul poate fi procesat pentru documente Word.

GALAXY Note 10.1 Product ImageNu sunt insa multumit de rezolutia display-ului. Avand in vedere ca Note-ul a fost primul smartphone cu o rezolutie HD la o diagonala de 5 inci, fiind un deschizator de drumuri in acest sens. Ma asteptam sincer sa faca pasul pentru o densitate mai mare de pixeli la 10 inci. Eh… ne multumim  si cu ce avem insa, exista variante pentru cei care sunt de acord cu mine.

 

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Galaxy Note 10.1/”/]

Citește și: