Roland a creat o mini imprimanta 3D: iModela

Roland a creat o mini imprimanta 3D: iModela
11:50 06.02.2012

rolands-imodela-3d-milling-machine-its-a-crafty-tool

Chiar daca imprimarea in 3 dimensiuni inca este un hobby extrem de scump, e placut sa vezi ca exista companii care incearca sa aduca aceasta moda in mainstream.

In aces caz este vorba de compania Roland, aceeasi din industria instrumentelor muzicale, care a reusit sa puna la punct un produs extrem de capabil intitulat iModela 3D. In comparatie cu preturile care se practica pe aceasta piata, noua imprimanta 3D este extrem de accesibila la pretul de 889$, si nu face compromisuri in ceea ce priveste calitatea formelor rezultate ci doar in ceea ce priveste dimensiunea produselor finite. 3,39 x 2,17 x 1,02 inci este dimensiunea maxima a obiectelor care ies din micul dispozitiv. Pachetul iModela 3D include atat dispozitivul hardware, impreuna cu cutitele aferente, cat si aplicatiile software si materialele necesare pentru a porni manufactura. Daca lucrati intr-un anumit program de proiectare, imprimanta celor de la Roland promite sa fie compatibila inca de la inceput cu foarte multe programe de tip CAD.

Pe partea de materiale suportate merita retinut ca face o treaba la fel de buna cu lemn balsa, spuma, ceara de modelat sau plastic. Pentru achizitii puteti accesa webiste-ul celor de la Roland.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI