ROCCAT impresioneaza la CES cu scule de gaming inovative

ROCCAT impresioneaza la CES cu scule de gaming inovative

roccat-iskutopeasyzoneswhitebg

Cine stie de gaming stie si de ROCCAT, restul probabil mai putin… Oricum, dupa acest sezon de iarna aveti toate sansele sa le vanati produsele destinate placutei activitati de gaming. Indiferent daca vorbim de tastaturi, mausuri sau casti, portofoliul companiei pare sa fie extrem de competitiv.

roccat-konefront-left

Marea inovatie in ceea ce priveste cuplul de mai sus, format din mouse si tastatura, este derivata din modul in care cele doua periferice reusesc sa interactioneze. Practic, daca bugetul v-a permis sa achizitionati o tastatura Isku – 90$ si un mouse Kone cu nu mai putin de 6000 DPI – 80$, puteti ajusta cativa parametri de functionare ai mausului sau puteti declansa anumite macro-uri in timp real.

Folosind protocolul proprietar Talk, daca de exemplu faceti click pe butonul easy-aim de pe tastatura, rezolutia mouse-ului este modificata pentru un nivel sporit de precizie in cazul unui head shot de precizie. Nici castile de mai jos intitulate Kave nu au sanse sa dezamageasca utilizatorii, avand in vedere abilitatile de emitere ale unui sunet surroud 5.1. combinate cu un pret decent de 120$.

roccat-kaveperspective1

Citește și: