Roachbot 2.0, gandacul de iPhone [+Video]

Roachbot 2.0, gandacul de iPhone [+Video]
17:00 03.07.2012

 Roachbot 2.0

Stim cu totii cum reactioneaza oamenii la vederea insectelor si mai ales domnisoarele cand zaresc un gandacel, paienjenel sau alta „dihanie” total inofensiva…

Asadar, mai mult ca sigur un gandac cu telecomanda ar fi „ustensila” ideala de facut glume si de ras pe seama temerilor celor din jur. Probabil ca cei de la Japan Trust Technologies au anticipat acest potential prin lansarea Roachbot, un gandacel luminos ce poate fi controlat de la distanta.

De curand a fost lansata si o versiune imbunatatita, Roachbot 2.0 care poate fi controlat cu ajutorul iPhone-ului sau a iPad-ului. Dupa cum noteaza si ubergizmo.com, utilizatorii pot downloada aplicatia din App Store urmand sa ataseze un senzor infrarosu pentru device-ul iOS, ca mai apoi sa poata controla invazia gandacilor cu ajutorul touchscreen-ului.

Odata cu noua versiune, jucaria ofera si posibilitatea de a mari viteza sau de a efectua miscari haotice in timpul deplasarii in asa fel incat, gandacul-robot sa para cat mai real si sa pacaleasca pana si gandacii de bucatarie.

Cei care isi doresc un gandac ascultator, il pot achizitiona de aici, pentru aproximativ 37 de dolari, dar ii sfatuim sa aiba mare grija la cum vor reactiona prietenii sau rudele pentru ca ne indoim ca Roachbot 2.0 este rezistent la impactul cu talpa pantofilor…

Mai jos puteti vedea in actiune atat noul „gandac de iPhone” cat si prima varianta de Roachbot.

loading...