RIM isi incearca iar norocul cu a sa tableta: PlayBook 2.0

RIM isi incearca iar norocul cu a sa tableta: PlayBook 2.0

Playbook 2

Chiar daca a fost anuntat cu surle si trambite in urma aproape un an, tableta PlayBook 2.0 a celor de la RIM nu a facut asa de multe valuri din cauza unor handicapuri imense.

Noua versiune de software va veni ca o gura de aer proaspat pentru posesorii PlayBook 2.0, cu un amalgam de functii noi si optimizari ne asteptate. Asadar, situatia se va remedia in viitorul apropiat, se pare, daca e sa credem declaratiile oficialilor companiei canadiene.

Primele impresii legate de noul firmware au inceput sa circule pe internet zilele trecute, in parte si datorita conferintei BlackBerry DevCon, care a avut loc in Amsterdam. In respectivul context atat jurnalistilor prezenti, cat si dezvoltatorilor de aplicatii li s-a oferit o versiune beta a respectivului firmware.

Lasand la o parte cat de evidenta este includerea unor elemente fundamentale in noua versiune, vom mentiona totusi ca PlayBook OS-ul 2.0 vine cu acces standalone la email, calendar, contacte si altele. Nici interfata implicita nu a fost neglijata, noua interfata de tip cascada genereaza un sentiment deosebit utilizatorilor. Fanii platformei BBM, din pacate, nu vor primi o versiune a popularului serviciu decat peste ceva timp.

Ca data de lansare, la finalul acestei luni BlackBerry spera sa rupa gura targului cu varianta 2.0 a sistemului de operare. Bine macar ca nu ne pune sa cumparam tablete noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: