Raspberry Pi disponibil pentru toata lumea

Raspberry Pi disponibil pentru toata lumea

De cand a inceput productia si comercializarea micutului calculator Raspberry Pi, vanzarile au fost limitate la cate o bucata pentru fiecare comanda si asta datorita numarului mare de cereri si a dificultatilor intampinate in procesul de productie.

raspberry_pi

Se pare ca incepand de astazi, oricine doreste isi poate comanda un numar cat mai mare de astfel de jucarii, fara sa mai fie nevoit sa se confrunte cu nici un fel de limitare. Conform theverge.com, acest lucru este posibil datorita cresterii capacitatii de productie la 4000 de unitati pe zi.

Cu alte cuvinte, nu doar ca vom putea comanda „fara numar”, dar se pare ca noile comenzi vor fi livrate imediat, reducand astfel si timpii de asteptare pentru cei mai nerabdatori dintre noi. Nu putem decat sa ne bucuram ca aceste sisteme in miniatura vor putea ajunge pe piata intr-un timp cat mai scurt si intr-un numar cat mai mare.

Asteptam ca Raspberry Pi sa isi faca aparitia si la noi pe piata, dar sa vedem in ce domenii. Daca analizam raportul pret/performanta, ajungem la concluzia ca astfel de sisteme ar fi perfecte pentru scolile din Romania. Dar ce pacat ca la pretul de 35 de dolari nu pot fi obtinute comisioane astronomice in asa fel incat ministerul sau inspectoratele scolare sa simta „gustul” acestei investitii…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: